KeyCoaching Småföretag - Företagscoaching med garanterat resultat

Företagscoaching med garanterat resultat
KeyCoaching Småföretag är en ny unik metod som är helt inriktat på mätbara resultat och går ut på att coacha dig till att garanterat öka försäljningen i ditt företag.

Bättre resultat garanterat
Oavsett om du gillar att sälja eller hatar det så kan du bli bättre på att sälja. Det gäller att hitta det som fungerar för dig. Det är vi så säkra på att vi lämnar garanti. Pengarna tillbaka om du inte ökar din försäljning.

Varför KeyCoaching Säljcoaching med garanterat resultat fungerar och ger snabbt resultat
Vår säljcoaching ger en mätbarhet som snabbt sätter fingret på viktiga faktorer som du sedan individuellt coachas utifrån. Det gör att du slipper din dyrbara tid utan kan lägga din tid och energi där de bäst gör nytta. Du blir mer klar över dina egna framgångsfaktorer och hur du kan utveckla dem. Vi går igenom såväl styrkor som svagheter, brister i teknik, kunskap och det ofta handlar om - mentala hinder.

Skräddarsytt för ditt företag
Varje företag är unikt och sättet du säljer på också. Därför startar
vi alltid projektet med att göra en noggrann nulägesanalys. Det lägger grunden för det fortsatta arbetet och bäddar för mätbara -  och snabba framsteg.

Säljcoachingen fungerar för alla typer av verksamheter
Vi är inte beroende av vilken typ av produkt eller tjänst ditt företag säljer. Vi arbetar med individuella samtal, sätter mål och delmål, arbetar med handlingsplan och uppföljning. Kort sagt: Vi får ditt företag att sälja mer och bli mer lönsamt!

Coaching för ökad lönsamhet
Vi har lång erfarenhet av coaching inom flera andra områden, bl.a. inom ledarskap
och personlig effektivitet. Du kan även få coaching med fokus på mer lönsamt företag totalt – genom att arbeta med coaching med hjälp av nyckeltal och sänka utgifter och öka intäkterna väsentligt .

Du riskerar inget – vi garanterar bättre resultat

Oavsett erfarenhet av försäljning kan alla bli avsevärt bättre på att sälja. Det är vi är så säkra på att du får pengarna tillbaka om vi inte lyckas. Med andra ord: Du har inget att förlora på att testa oss.

Om KeyCoaching
KeyCoaching har sitt säte i Lidköping men arbetar över landet.  Vi arbetar med allt ifrån enmansföretag till börsbolag sedan 2006. Läs mer om keycoaching på www.keycoaching.se

Sagt av kund
”Tack för en bra telefoncoaching, tre tillfällen! Du fick mig att strukturera upp mina målgrupper och affärsmöjligheter samt tänka igenom vilka vägar jag kan använda ut på marknaden. Konkreta mål satte vi, du följde upp dessa bra vilket var till stor nytta för mig. Jag vill verkligen rekommendera dig som affärscoach till andra som vill utveckla sin verksamhet: bra jobbat!”
Sten Bodin, ActiLeg AB

"Kerstin har delat in alla aktuella frågor i små segment och med det hjälpt mig som företagare till större självinsikt vad gäller både på det personliga planet med självkänsla och självförtroende, och även på ett yrkesmässigt plan när det handlar om framför allt utvecklingen i det stora hela, men också väglett mig i att utveckla mina egna idéer, bättre disciplin och mänskligt tempo. Det går att skriva många fler rader men vill sist men inte minst nämna poängteringen av det ovillkorliga värdet."
Sandra


Kontakta oss NU för att öka försäljningen. Ring Kerstin Wångstedt på
telefon 070-586 85 63 eller maila till kerstin@keycoaching.se.

 

Välkommen till saljcoaching.se, en del av KeyCoaching!

Vi hjälper företag att göra fler och bättre affärer.

Vill du bli kontaktad?

Namn:*

Företag:*

E-post:*

Meddelande:*

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Säljcoaching
    Säljcoaching med garanterat resultat. Vår säljcoaching ger en mätbarhet som snabbt sätter fingret på viktiga faktorer. Lätt att prioritera - snabba resultat.
  • Affärsutveckling för småföretagare
    Zooma ut och få en överblick HUR du gör affärer. Vi hjälper dig hitta nycklarna. Med garanterat resultat.
  • Säljutbildning
    Vassa säljutbildningar. Kombinera gärna utbildning med säljcoaching.