Om Säljcoaching från KeyCoaching

Säljcoaching är KeyCoachings hemsida med tjänster som hjälper dig att helt enkelt sälja mer så snabbt och effektivt som möjligt.

KeyCoaching - vårt koncept med säljcoaching med garanterat resultat  - är grunden eftersom vi tror att det är den metod som både snabbast och enklast ger resultat. Men när det behövs så kan vi även ta fram utbildningar där vi utgått från nyckeltal för att hitta framgångsfaktorer. Utifrån det har vi skapat utbildningar där vi fokuserar på något eller något nyckelområden. I alla våra utbildningar ingår säljcoaching för att implementera det man lärt i utbildningen.

Vår syn på försäljning
Vår syn på försäljning är att sälja är något bra som skall hjälpa kunden och inte någon som skall lura kunden till att köpa något den inte behöver. Vår ambition är att arbeta med företag som arbetar seriöst med sin försäljning och öka ny och merförsöljningen och få fler och lönsammare kunder. Vi bryr oss om våra kunder och vill arbeta långsiktigt med de vi arbetar med.

Om Kerstin Wångstedt
Kerstin Wångstedt är erfaren affärscoach med tusentals timmar coaching bakom sig och med mycket goda resultat för sina kunder. Kerstin är certifierad coach inom NLP (certifierad av John Grinder, en av två grundare till NLP) och också certifierad coach inom affärsutveckling. NLP Trainer och också utbildad inom bl.a. mental träning, ledarskap och icke verbal kommunikation. Mentoruppdrag via Almi och Connect Väst. Kerstin har också deltagit i ett 20-tal språngbrädor åt Connect Väst som paneldeltagare och gett feedback åt entreprenörer i olika skeden i sitt företagande. Tidigare sälj- och KAM-roll kombinerat med personlig coaching lägger grunden för KeyCoaching, metoden att coacha med hjälp av nyckeltal.

Om KeyCoaching:
KeyCoaching har sitt säte i Lidköping men arbetar över hela landet. Vi arbetar med allt ifrån enmansföretag till börsbolag sedan 2006. Läs mer om vår övriga verksamhet på www.keycoaching.se 

KeyCoachings affärsidé:
KeyCoaching  förmedlar och arrangerar ett brett utbud av föreläsningar, utbildningar och coaching av specialister med unik spetskompetens inom ledarskaps-, affärs- och personlig utveckling.

Vi vänder oss till företag, organisationer och privatpersoner i utvecklingsfaser där vi coachar fram och analyserar behovet och sedan matchar med rätt utvecklingsinsats.

Kontakta oss om du vill boka tid för ett möte eller vill veta mer.
Läs mer på www.keycoaching.se

Välkommen till saljcoaching.se, en del av KeyCoaching!

Vi hjälper företag att göra fler och bättre affärer.

Vill du bli kontaktad?

Namn:*

Företag:*

E-post:*

Meddelande:*

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Säljcoaching
    Säljcoaching med garanterat resultat. Vår säljcoaching ger en mätbarhet som snabbt sätter fingret på viktiga faktorer. Lätt att prioritera - snabba resultat.
  • Affärsutveckling för småföretagare
    Zooma ut och få en överblick HUR du gör affärer. Vi hjälper dig hitta nycklarna. Med garanterat resultat.
  • Säljutbildning
    Vassa säljutbildningar. Kombinera gärna utbildning med säljcoaching.