Köp en tulpan annars får du en snyting!

2015-01-15 12:45

Idag 15 januari är det Tulpanens Dag. Ett tecken på att våren i alla fall närmar sig. Jag kommer ihåg ett annat år då jag jag sa lite skämtsamt till min kontorskollega, Lena "Köp en tulpan annars får du en snyting!" Hon såg väldigt frågande ut. Jag förklarade att Lars Ekborg på sin tid sjöng en sång som hette just ”Köp en tulpan annars får du en snyting”. Den hade hon aldrig hört sa hon. Förstod att det var en generationsfråga men hon är inte SÅ mycket yngre än jag...

"Köp en tulpan annars får du en snyting!" Kanske inte det trevligaste sättet att köpa eller för den delen att sälja. Visst har du varit med om både otrevliga och dryga försäljare som du inte har ett dugg lust att köpa av. Inte undra på att många har en negativ bild av försäljning och också har svårt för att sälja!
Men att sälja behöver inte vara på det sättet. Det kan vara kul att sälja och både köpare och säljare skall känna sig nöjda efteråt. Att bry sig om kunden och vilja kunden väl brukar vara bra utgångspunkter som inte bara känns bra utan också gör att du säljer mer.

Taggar: Tulpanens Dag


Detta inlägget går ej att kommentera.

Välkommen till saljcoaching.se, en del av KeyCoaching!

Vi hjälper företag att göra fler och bättre affärer.

Vill du bli kontaktad?

Namn:*

Företag:*

E-post:*

Meddelande:*

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Säljcoaching
    Säljcoaching med garanterat resultat. Vår säljcoaching ger en mätbarhet som snabbt sätter fingret på viktiga faktorer. Lätt att prioritera - snabba resultat.
  • Affärsutveckling för småföretagare
    Zooma ut och få en överblick HUR du gör affärer. Vi hjälper dig hitta nycklarna. Med garanterat resultat.
  • Säljutbildning
    Vassa säljutbildningar. Kombinera gärna utbildning med säljcoaching.