KeyCoaching Affärsutveckling

Vi hjälper småföretagare som vill växa och tjäna mer pengar att få en överblick och struktur över hur de gör affärer mer effektivt och hitta nycklarna, dvs framgångsfaktorerna och problemområdena, och utifrån dom nycklarna förändra så snabbt som möjligt. Allt för att du skall så att du kan få mer energi till det du har drömt om med företaget och ändå ha mer ork kvar när du kommer hem på kvällen.

KeyCoaching Affärsutveckling - Företagscoaching med garanterat resultat

Det är så lätt som du småföretagare att kasta bort både tid och pengar på saker som inte fungerar. Det finns många fällor att gå i, dyrbara annonser som inte träffar rätt, ineffektiva sätt att ta betalt eller att ditt erbjudande inte är tillräckligt attraktivt eller du kanske har andra utmaningar som du inte vet hur du skall lösa.

Affärsutveckling coach manAffärsutveckling coach växaAffärsutveckling coach kvinna

Varför KeyCoaching Affärsutveckling fungerar och ger snabbt resultat 
KeyCoaching Affärsutveckling ger en överblick och en struktur över hur du gör affärer som snabbt sätter fingret på viktiga faktorer som vi zoomar in och coachar utifrån. Du blir mer klar över ditt företags framgångsfaktorer och svaga punkter och hur du kan göra framsteg så snabbt och effektivt som möjligt. Det kan handla om allt ifrån att utveckla nya tjänster utifrån målgruppernas behov, paketering, att bli mer klar över ditt företags visioner och mål, till att få saker i vardagen gjorda snabbare. Helt enkelt hitta det du behöver för att nå resultat.

Skräddarsytt för ditt företag
Varje företag är unikt och sättet du gör affärer på. Därför startar vi med att göra en noggrann nulägesanalys. Till hjälp har vi då bl.a. Business Model Canvas, ett strategiskt verktyg för att beskriva, utmana och designa hur du gör affärer mer effektivt. Det lägger grunden för det fortsatta arbetet och bäddar för mätbara - och snabba framsteg. Vi träffas på mitt kontor i Lidköping, hos dig efter överenskommelse eller per telefon.

I startpaketet ingår:
-
Nulägesanalys med hjälp av Business Model Canvas + att vi mäter ett antal nyckeltal, ca 2 timmar
- Personlig coaching i två månader där vi sätter mål, gör handlingsplaner och följer upp, totalt minst 6 timmar
- Tillgång till akut coaching inför t.ex en presentation eller kundmöte
- Generöst med bonusmaterial under perioden i form av analyser, tips, checklistor, kalkyler etc inom affärsutveckling, sälj, kommunikation, marknadsföring, personlig effektivitet mm.

KeyCoaching Affärsutveckling fungerar för alla typer av verksamheter
KeyCoaching Affärsutveckling är inte beroende av vilken typ av produkt eller tjänst ditt företag säljer. Vi arbetar med individuella samtal, sätter mål och delmål, arbetar med handlingsplan och uppföljning. Kort sagt: Vi hjälper dig och ditt företag att göra fler och bättre affärer och ha kul under tiden. Att ha energi till det du drömt om med företaget och ändå ha ork kvar när du kommer hem! 

Affärsutveckling - Coaching för ökad lönsamhet
Du kan även få coaching med fokus på att få företaget mer lönsamt totalt – genom att arbeta med coaching med hjälp av nyckeltal och sänka utgifter och öka intäkterna väsentlig. 

Affärsutveckling - med fokus på att ta fram nya erbjudanden och sätt att ta betalt
Behöver du få nya synvinklar för att utveckling och förnya det du erbjuder dina kunder och ditt sätt att ta betalt? Vi coachar dig till att utveckla dina erbjudanden så de matchar dina kunders behov.

Medarbetarutveckling
Vi har lång erfarenhet av coaching och utbildning inom flera olika områden, bl.a. inom personligt ledarskap, kommunikation, sälj och personlig effektivitet. Det gör att vi kan coacha och utbilda chefer, säljare och medarbetare att göra genombrott med sina utmaningar.

Bonus i form av extramaterial
Som bonus får du vid behov tips och annat extramaterial från vårt rika förråd (100-tals dokument) inom personligt ledarskap, personlig effektivitet, kommunikation, sälj- och affärsutveckling. Det är vi generösa med och det kostar inget extra.

Du riskerar inget – vi garanterar bättre resultat 
Det är vi är så säkra på att du får pengarna tillbaka om vi inte lyckas. Med andra ord: Du har inget att förlora på att testa oss. 

Om KeyCoaching
Äffärsutveckling - Coaching med garanterat resultat är en tjänst från KeyCoaching. KeyCoaching har sitt säte i Lidköping men arbetar över landet. Vi arbetar med utveckling i allt ifrån enmansföretag till börsbolag sedan 2006. Några av de vi företag vi har coachat har blivit Årets Företag i sin kommun, Årets Landsbygdsföretag och blivit Gasellföretag. Läs mer om KeyCoaching på www.keycoaching.se

Om Kerstin Wångstedt
Kerstin Wångstedt har stor erfarenhet av att coacha - på riktigt. Hon har närmare 10 års erfarenhet av coaching i affärssammanhang och har tusentals timmar bakom sig och en mycket stor verktygslåda för förändring. Mer än 25 års erfarenhet av försäljning. Mentoruppdrag åt Almi och Connect Väst och har också deltagit i ett stort antal paneler i Språngbrädan och Företagsacceleratorn för Connect Väst. Kerstin har hjälpt sina kunder till stora förändringar på ofta mycket kort tid. Kerstin är utbildad inom sälj och affärsutveckling, coaching, icke verbal kommunikation, ledarskap, NLP (Practitioner, Master Practitioner och Trainer samt är certifierad coach av John Grinder, en av NLP:s grundare.

Sagt av kund
"Du fick mig att strukturera upp mina målgrupper och affärsmöjligheter samt tänka igenom vilka vägar jag kan använda ut på marknaden. Konkreta mål satte vi, du följde upp dessa bra vilket var till stor nytta för mig. Jag vill verkligen rekommendera dig som affärscoach till andra som vill utveckla sin verksamhet: bra jobbat!”
Sten Bodin, ActiLeg AB

”Kerstin har delat in alla aktuella frågor i små segment och med det hjälpt mig som företagare till större självinsikt vad gäller både på det personliga planet med självkänsla och självförtroende, och även på ett yrkesmässigt plan när det handlar om framför allt utvecklingen i det stora hela, men också väglett mig i att utveckla mina egna idéer, bättre disciplin och mänskligt tempo. Det går att skriva många fler rader men vill sist men inte minst nämna poängteringen av det ovillkorliga värdet."

Workshops
Är ni flera eller är ett nätverk med olika företagare så gör vi workshops med utgångspunkt av Business Model Canvas. En modell för att ge en överblick över affärsutvecklingens olika delar.

Kontakta oss NU för att göra bättre affärer. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig så kontakta oss. Ring Kerstin Wångstedt på telefon 070-586 85 63 eller maila till kerstin@keycoaching.se. 

Välkommen till saljcoaching.se, en del av KeyCoaching!

Vi hjälper företag att göra fler och bättre affärer.

Vill du bli kontaktad?

Namn:*

Företag:*

E-post:*

Meddelande:*

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Säljcoaching
    Säljcoaching med garanterat resultat. Vår säljcoaching ger en mätbarhet som snabbt sätter fingret på viktiga faktorer. Lätt att prioritera - snabba resultat.
  • Affärsutveckling för småföretagare
    Zooma ut och få en överblick HUR du gör affärer. Vi hjälper dig hitta nycklarna. Med garanterat resultat.
  • Säljutbildning
    Vassa säljutbildningar. Kombinera gärna utbildning med säljcoaching.