Säljcoach - Boka säljcoach

KeyCoaching - Säljcoaching med garanterat resultat

KeyCoaching Säljcoaching med garanterat resultat är en ny unik metod som är helt inriktat på mätbara resultat och går ut på att säljcoacha dina säljare till att garanterat öka försäljningen.

Bättre resultat garanterat med vår säljcoach
Säljutveckling handlar ofta om säljutbildning. Men traditionell säljutbildning ger sällan efterfrågat resultat. Det är lätt att återgå till sitt gamla beteende efter utbildningen. Vår säljcoaching går istället ut på att snabbt identifiera viktiga faktorer hos respektive säljare och därifrån ge individuell coaching för att förbättra säljarens resultat. Vår säljcoach hjälper dig att lyckas!

Bild Säljcoach kvinnaSäljcoach bild manBild säljcoach handslag

Varför vår säljcoaching fungerar och ger snabbt resultat
KeyCoaching Säljcoaching med garanterat resultat ger en mätbarhet som snabbt sätter fingret på viktiga faktorer som dina säljare sedan individuellt coachas utifrån. Det ökar motivationen och medvetenheten hos dina säljare. De får veta sina egna framgångsfaktorer och hur de kan utveckla dem. Vi går igenom såväl styrkor som svagheter, brister i teknik, kunskap och det ofta handlar om - mentala hinder. Säljaren lär sig vilka faktorer i sitt beteende som skapar möjligheter att lyckas. Säljaren lär sig på så sätt att skapa sin egen framgång.

Skräddarsytt för ditt företag
Varje företag är unikt och sättet man säljer på också. Därför startar vi alltid projektet med att göra en nulägesanalys i samarbete med säljchef/säljledare. Allt för att säkerställa att vi får med företagets värderingar och sätt man vill arbeta på. Det lägger grunden för det fortsatta arbetet.

Vår säljcoaching fungerar för all typ av försäljning men vi jobbar allra bäst och helst med B2B och mer kvalificerad försäljning
Grunden är personlig coaching där vi arbetar med individuella samtal med varje säljare och hjälper dem via vår unika metod att växa, anta nya utmaningar och våga lyckas som säljare. Till hjälp finns också ett bonusmaterial, nyckelmaterial. 100-tals dokument med material med från säljteknik med metoder som SPIN, personligt ledarskap mm. mm. Kort sagt: Vi får dina säljare att sälja mer och ha kul under tiden!

Akutcoaching
Vid säljsvackor kan vi snabbt hjälpa till att häva svackan och komma på banan igen. På så vis slipper du lång tid av missad försäljning och säljare som inte säljer eller inte mår bra. 

Du riskerar inget – vi garanterar bättre resultat
Störst effekt har KeySales hos säljare som är långt ifrån sin potential men alla säljare kan göra framsteg. Säljare som inte vill utvecklas längre eller som är helt nya i sin roll passar mindre bra för vår coaching.

Vi är så säkra på att vi kan hjälpa dig och dina säljare att öka sin försäljning att du får pengarna tillbaka om vi inte lyckas. Med andra ord: Du har inget att förlora på att testa oss.

Om KeyCoaching
KeyCoaching har sitt säte i Lidköping men arbetar över landet: Vi arbetar med allt ifrån enmansföretag till börsbolag sedan 2006. KeyCoaching drivs av Kerstin Wångstedt, säljcoach.

Här är några av resultaten vi redan uppnått:
Säljare Josefin: Var redan innan företagets bästa säljare. Genom att fokusera på en nyckelfaktor – antalet kontakter – ökade hennes antal kontakter med 53 % på nykundsbearbetning och med 113 % på befintliga kunder och försäljningen ökade markant.
Säljare Stefan: På bara två möten så kom Stefan ur en säljsvacka som varat flera månader.
Säljare Carina: – ökade sin försäljning med 62 %.

Kontakta oss NU och boka en säljcoach för att öka försäljningen hos dina säljare. Ring säljcoach Kerstin Wångstedt på telefon 070-586 85 63.

Vi skräddarsyr även säljutbildningar för dina säljare efter just era behov. Här är några exempel:
Hur du skapar kontakt och läser av din kund
Personlig effektivitet för säljare
Våga ringa kalla samtal
Mental träning för säljare
Grundläggande försäljning
Modern presentationsteknik för säljare
Personligt ledarskap för säljare 

Kontakta oss för att boka upp ett möte hos er eller per telefon för att se hur vår säljcoaching kan hjälpa er att öka er försäljning. Boka vår säljcoach och din försäljning kommer att lyfta. Ring 070-586 85 63.

Välkommen till saljcoaching.se, en del av KeyCoaching!

Vi hjälper företag att göra fler och bättre affärer.

Vill du bli kontaktad?

Namn:*

Företag:*

E-post:*

Meddelande:*

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Säljcoaching
    Säljcoaching med garanterat resultat. Vår säljcoaching ger en mätbarhet som snabbt sätter fingret på viktiga faktorer. Lätt att prioritera - snabba resultat.
  • Affärsutveckling för småföretagare
    Zooma ut och få en överblick HUR du gör affärer. Vi hjälper dig hitta nycklarna. Med garanterat resultat.
  • Säljutbildning
    Vassa säljutbildningar. Kombinera gärna utbildning med säljcoaching.